Smartlog v3 » Online Mode » Tilføjelse To Helt nye den nye HTC Experience Modeller - Den særlige XE Sammen med XL
Opret egen blog | Næste blog »

Tilføjelse To Helt nye den nye HTC Experience Modeller - Den særlige XE Sammen med XL

30. May 2012 03:17, såfantastisk

Sammen med er bedre end Sound EngineeringHvis du troede, at især den helt nye HTC Erfaringen har været en ekstraordinær mobiltelefon, vil du blive lige, men der er 2 helt nye forbedrede typer af den faktiske Android Goliat.

Monster beats solo by dr dre , Den særlige Den helt nye HTC Sensation XE samt Ubehag XL prale af en række overordnede resultater opdateringer, der omfatter meget mere tiltrække den faktiske allerede betydelige specifikation på håndsættet notering af de første erfaringer.I denne artikel vil jeg til at evaluere nogle af de vigtigste elementer i udtalelsen XE og også Sensation XL, med henblik på at fastslå, hvilket er langt bedre egnet til dine behov.ProcessorchipDin Den helt nye HTC Erfaring XE er faktisk teknisk set den stærkeste smart telefon på planeten, når det kommer til behandling styrke.

Beats studio , Dens En single.5 GHz dual-core-model forbedrer A single.

Beats studio by dr dre ,A par GHz dual-core chip af forløberne, hvilket fører til bedre effektivitet for eksempel hurtigere pakning sammen med fungerende tider af software, en langt mere følsom touch screen og mere effektiv multitasking at kalde nogle få fordele.

Monster beats by dre , Det Sensation XL har en en første forarbejdningsvirksomhed, alligevel ved A single.A par Ghz, vil stadig være en virkelig meget effektiv enhed, som igen overgår de fleste kæmpe touch-screen-telefoner og endda en masse kapsler.Beats lydsporDe to enheder tilføjer den populære overgår af Dr. Dre lyd teknologisk innovation sammen med både have et sæt er bedre end headset, der hurtigt ændrer de ikoniske hvide høretelefoner blot ved Æblet selskab, da headsets at blive set sammen med. Selve overgår teknologier er faktisk gearet til gengivelse af musik, da det var blevet designet til at være noget tid at få dokumenteret inde i faciliteterne. Selvfølgelig gør det væsentligt enestående lydkvalitet til almindelige mobiltelefoner, og også denne egenskab alene vil helt sikkert give en masse produktsalg vedrørende HTC.StyleDet Sensation XE samt XL tilfældigvis tilbudt makeover at skelne disse mennesker fra standard ubehag. Følelsen XE synes næsten identiske med den oprindelige med hensyn til deres måling, tilstand og design og stil. Det er endda så fået overgår Audio spor markedsføring over den bageste, og flere oplysninger allerede udveksles i rød-farvet. Disse omfatter de faktiske højttaleren BBQ grill, og belysningen omkring kapacitive Google Android trylleformular nøgler. Udtalelsen XL tilbyder observeret virkelig en ændring, som har en fuldstændig renoveret kosmetisk. Det er større, at være i stand til at imødekomme den større skærm, og en hel del betydeligt, er enheden helt væk i en meget opsigtsvækkende whitened farveskema, og har den faktiske rødfarvet rekorder Sound markedsføring for tilbage igen. De to mobiltelefoner vil du bør stil bevidste mennesker, der desuden se deres egen telefon som en mode påstand.Det indtryk XE og XL har begge holdt alt, hvad kunderne værdsatte om autentiske Den helt nye HTC Erfaring, men givet den endnu mere attraktiv sammen med rekorder Musik og æstetiske forbedringer. De faktiske Beats lydsporene plug-in er sikker på at vise, vellidt, og det er et mål inde i ordentlig kursus i tilfælde den nye HTC ønsker at supplere dine salgsstatistikker pralede blot ved Apple, og dens særlige meget efterspurgt i telefon streng.

Tags

Relaterede