Smartlog v3 » Online Mode » Pandora Sues Chamilia ovenfor
Opret egen blog | Næste blog »

Pandora Sues Chamilia ovenfor

16. Aug 2012 03:33, såfantastisk

Swarovski Co-Branded varerden juridiske krig blandt Pandora og Chamilia — de squabbling charme beslutningstagere hvis retssalen slag dato tilbage om et årti — er nu tilbage på.på kunne to, Columbia, Md.

Pandora smykker ,-baserede Pandora smykker indgivet en klage inden for U.S.

Pandora charms , District retssalen til Maryland, kan opkrævning, Minneapolis-baserede Chamilia havde undladt at opholde sig op til sætningerne for 2009 bilæggelse arrangementet.

Smykker pandora ,ifølge Pandora, som sektion af en pagt, der sluttede adskillige år værd af retssager, Chamilia aftalt at kun fremstille det blev kaldt "Type B" produkter — "udskifteligt strand smykker løsninger som ikke permanent har anbragt bands og udnyttede ihændehavere af låse, som irremovably knytte til the strand" — udelukkende benytte titlen Chamilia.i juni 2011, Swarovski købt en minoritet nysgerrighed i Chamilia. På dette stadium påbegyndt selskaberne fremme hvad godkendte papirer tid periode "Type B" produkter og løsninger co-branded med Swarovski. Når Pandora direktører klagede i overensstemmelse med papirerne, nævnt Chamilia betragtes de som den nye merchandise weren't i strid med din organisering.Pandoras gå godt med omkostninger kontraktbrud, og søger påbud mod den omtvistede merchandise.

Pandora ,Chamilia svarede ikke til en Bed om for kommentar til pressen tid. Ikke desto mindre i en reaktion indsendt måske 29, det nægtet påstandene og identificeret som Pandoras beskrivelser "inkonsistent ved hjælp af bilæggelse arrangementet." En anden reaktion argumenterer endnu arrangementet ikke vil gå over tilpasning. Den corporate har indgivet et forslag til at afskedige én navnlig af din tæller, argumenterer den er uforenelig med Maryland lov.

Tags

Relaterede