Smartlog v3 » Online Mode » Mont blanc kuglepenne
Opret egen blog | Næste blog »

Mont blanc kuglepenne

23. Nov 2012 04:32, såfantastisk

Baggrund af Mont Blanc penneer fordi det står disse dage, en organisation, der producerer og betydelige linje af kunden luksusvarer som ikke overraskende deres linje af skriftligt instrumenter, der indeholder penne.

Mont blanc danmark, Det har ikke generelt været på den måde, selv om.du kan se, når virksomheden meget først fik begyndte de havde været grunden identificeret fordi Simplo Fuller en pen corporation, baseret fra Hamburg Tyskland, og de har begrænset deres varer linje til bare fountain penne., der var i begyndelsen af 1900-tallet, og tilbage så provideren var ejes og drives af en gruppe af tre fyre.

Mont blanc, They're navne var Alfred Nehemais, Claus-Johannes Voss og August Eberstein.Også om netop det samme tidspunkt, blev markeringen oprettet for at udvide linjen selskab for at medtage andre kvalitet luksusvarer.som det står på dette tidspunkt, den virksomhed, der er kendt som Mont Blanc er ejet og styret fra gruppen Richmond. Dette er en international business-organisation, som er skabt op af en håndfuld andre luksus forbrugeren for produkternes designere og fremstiller med navne som Van Cleef og Cartier.under vejledning i gruppen Richmond, 

Mont blanc etoile, I disse tidlige år af virksomhedens producerede de men en bestemt model.

Mont blanc boheme,, 1 model de meget først indført er definitivt Rouge Et Noir, og på dette tidspunkt er disse første penne meget søgt, efter samlere. Det følgende år i 1910 de lancerede en anden model, de sandheden er opkaldt den blot efter et bjerg i Frankrig, og det også er nu meget værdifuldt samlere.det var på om dengang identiske tilbage omkring år 1910, de tre fyre, der kørte virksomheden, for nogle ukendt årsag besluttet at omdanne navnet på deres provider fra Simplo Fuller til. Et navn, der ikke overraskende er stadig den dag i dag.

Mont blanc kuglepenne,begyndelsen navnet justere til, corporation gik som en periode med konstant vækst, som kulminerede i men en anden navn transformation til Mont Blanc Simplo i 1934. Dette navn blev forbliver hvert af måde som meget som år 1977, når umiddelbart efter at få solgt til Dunhill Corp; firmanavnet var efter endnu en gang ændret. Denne gang tilbage til Mont Blanc.det var en ret kort tid efter Mont Blanc Pen fast blev erhvervet af Dunhill, fast bestyrelsen foretages valg til at begrænse deres linje af varen at indarbejde kun højt færdig, udformet fint penne. 

Tags

Relaterede