Smartlog v3 » Online Mode » Mont Blanc Ingrid Bergman bestemt udgave
Opret egen blog | Næste blog »

Mont Blanc Ingrid Bergman bestemt udgave

8. Oct 2012 08:49, såfantastisk

KuglepenneIngrid Bergman, en enkelt af Hollywoods fineste, med tre Academy Awards, to Emmy Awards og en Tony Award, er at få hædret af Mont Blanc med tre udsøgte penne: den Ingrid Bergman LaDonna Particular Edition fyldepen, rollerball Pen og kuglepen.

Mont blanc danmark ,Født i Stockholm, Sverige, den 29. august havde 1915 Ingrid en hård komme i gang, mister hver sine forældre på en utrolig ung alder.

Mont blanc etoile , På 17, blev hun kongelige dramateater i Stockholm, men snart forlod for at tage på filmroller, 1. i Sverige så USA.Ms Bergmans skildring af Ilsa i Casablanca kunne være den funktion, hun er mest husket af, men det var hende handler i Gaslight (1945), Anastasia (1957) og Murder on the Orient Express (1975), som indbragte hende Academy Awards. Hun medvirkede i tre Hitchcock film også, Spellbound (1945), Notorious (1946) og Beneath Stenbukken (1949), der bragte hende anerkendelse blandt Hitchcock fans! Uanset det er din foretrukne, denne kvintessens filmstjerne har underholdt millioner, stjernespækket i over 50 produktioner og Mont Blanc gjorde det ideelle valg for at hylde denne fantastiske top dame.

Mont blanc ,Mont Blanc Ingrid Bergman La Donna Unique Edition Fountain, Rollerball og Kuglepenne er skabt med de fineste komponenter og den kompromisløse håndværk, der er afgjort Mont Blanc.


Mont blanc starwalker , Den perlemor stylet lakerede caps, de 18K guld penne, de dråbeformede ametyster, de rosa guld accenter og Ingrid Bergman underskrift er, men flere af dine raffinerede særlige forhold, der gør disse penne så luksuriøse.På en personlig bemærkning, en bestemt af de grunde, jeg kan lide denne Sweedish starlet, da hun blev allerførste kontaktet af Hollywood for at slutte sig til deres rækker de ønskede hende til at tabe sig, ændre hendes hår, trimme hendes øjenbryn, og så videre ... og hun erklærede NO. Hvor normalt ikke til at ske i Hollywood i disse dage? For det andet Ingrid blev betragtet som en høj stor dame for hendes tid, jeg er høj også.

Tags

Relaterede