Smartlog v3 » Online Mode » Mont Blanc Ingrid Bergman bestemt udgave KuglepenneIngrid Bergman
Opret egen blog | Næste blog »

Mont Blanc Ingrid Bergman bestemt udgave KuglepenneIngrid Bergman

12. Oct 2012 03:57, såfantastisk

En af ​​Hollywoods fineste, med tre Academy Awards, to Emmy Awards plus en Tony Award, der hædres af Mont Blanc med 3 udsøgte penne: den Ingrid Bergman LaDonna Special Edition fyldepen, Rollerball Pen og kuglepen.

Mont blanc kuglepenne ,Født i Stockholm, Sverige, den 29. august havde 1915 Ingrid en vanskelig start, mister hver sine forældre i en meget ung alder. På 17, blev hun kongelige dramateater i Stockholm, men snart forlod for at tage på filmroller, først i Sverige og derefter USA.

Montblanc kuglepen ,Ms Bergmans skildring af Ilsa i Casablanca muligvis kan være den rolle, hun er mest husket af alligevel var det hendes skuespil i Gaslight (1945), Anastasia (1957) og Murder on the Orient Express (1975), som indbragte hende Academy Awards. Hun medvirkede i tre Hitchcock-film også, Spellbound (1945), Berygtet (1946) og Under Capricorn (1949), der bragte hende anerkendelse blandt Hitchcock fans! Uanset det er din foretrukne, denne kvintessens filmstjerne har underholdt millioner, stjernespækket i mere end 50 produktioner og Mont Blanc skabte det rigtige valg i at betale hyldest til denne fantastisk store dame.Mont Blanc Ingrid Bergman La Donna Special Edition Fountain, Rollerball og Kuglepenne er produceret med de fineste forsyninger og den kompromisløse håndværk, som er Mont Blanc.

Mont blanc boheme , Inspireret af hendes æra, den 1940-, pennen har udsøgte detaljerne og vil wow selv den mest kræsne pen elsker.

Mont blanc etoile , Den perlemor stylet lakerede caps, de 18K guld penne, de dråbeformede ametyster, de rosa guld accenter og Ingrid Bergman underskrift er blot et par af de raffinerede oplysninger, der gør disse penne så luksuriøse.På en privat note, én bestemt af de grunde, jeg kan lide denne Sweedish starlet, da hun oprindeligt blev kontaktet af Hollywood for at slutte sig til deres rækker de ønskede hende til at tabe sig, justere hendes hår, trimme hendes øjenbryn, og så videre ... og hun nævnte NR.

Mont blanc meisterstück , Hvor regel sker det i Hollywood i disse dage? For det andet Ingrid blev anset for en høj top dame for hendes tid, jeg er høj også. Masser af af hendes ledende mænd havde større hæle, så deres statur ikke blev formindsket på den store skærm! Endelig havde hun en svær periode med Hollywood og også den amerikanske offentlighed med hensyn til en skandale i hendes ægteskab, gav hun op, nej hun holdt ud! Bravo Ingrid!Kvindemuseet indsamling også ærer en ekstra fantastisk kunstner, der producerede fantastisk bidrag til hendes felt, litteratur, Virginia Woolf, sammen med Virginia Woolf Specifik Edition Pen. Mont Blanc ikke bare tendens til at gøre flere af de fineste penne inden planeten, vælger den samtidig mange af de fineste piger til at modellere deres penne lige efter!

Tags

Relaterede