Smartlog v3 » Online Mode » Mont Blanc Ingrid Bergman bestemt udgave KuglepenneIngrid Bergman
Opret egen blog | Næste blog »

Mont Blanc Ingrid Bergman bestemt udgave KuglepenneIngrid Bergman

21. Sep 2012 11:45, såfantastisk

  Emmy Awards plus en Tony Award, bliver hædret af Mont Blanc med 3 udsøgte penne: den Ingrid Bergman LaDonna Particular Edition fyldepen, rollerball Pen og kuglepen.Født i Stockholm, Sverige, den 29.

Mont blanc starwalker , august havde 1915 Ingrid et udfordrende påbegyndes, mister begge sine forældre på en utrolig ung alder. På 17, blev hun kongelige dramateater i Stockholm, men snart forlod for at tage på filmroller, initial i Sverige så USA.

Montblanc kuglepen ,Ms Bergmans skildring af Ilsa i Casablanca kunne være den rolle, hun er mest husket af, men det var hende handler i Gaslight (1945), Anastasia (1957) og Murder on the Orient Express (1975), som indbragte hende Academy Awards. Hun medvirkede i tre Hitchcock film også, Spellbound (1945), Berygtet (1946) og Below Stenbukken (1949), der bragte hende anerkendelse blandt Hitchcock fans! Ligegyldigt, der er din favorit, har denne kvintessens filmstjerne underholdt millioner, stjernespækket i mere end 50 produktioner og Mont Blanc producerede den rigtige beslutning i at betale hyldest til denne forrygende top dame.

Mont blanc etoile ,Mont Blanc Ingrid Bergman La Donna Specifik Edition Fountain, Rollerball og Kuglepenne er produceret med de fineste materialer plus den kompromisløse håndværk, der kan være Mont Blanc.

Mont blanc kuglepenne , Inspireret af hendes æra, den 1940-, pennen har udsøgte kendsgerninger og vil wow selv nok den mest kræsne pen elsker. Den perlemor stylet lakerede caps, de 18K guld penne, de dråbeformede ametyster, de rosa guld accenter og Ingrid Bergman underskrift er blot en række af de raffinerede kendsgerninger, der gør disse penne så luksuriøse.

Mont blanc danmark ,På en privat note, nærmede en bestemt af de grunde, jeg kan lide denne Sweedish starlet, da hun var oprindelig af Hollywood til at slutte sig til deres rækker de ønskede hende til at tabe sig, forvandle hendes hår, trimme hendes øjenbryn, osv. .. og hun sagde nej . Hvor typisk ikke som opstår i Hollywood i disse dage? For det andet Ingrid blev betragtet som en høj primadonnaen for hendes tid, jeg er høj på samme tid. Talrige af hendes top hanner bar højere hæle, så deres statur ikke blev formindsket på den store skærm! Endelig havde hun en svær periode med Hollywood og den amerikanske offentlighed vedrørende en skandale i hendes ægteskab, gav hun op, nej hun holdt ud! Bravo Ingrid!Kvindemuseet indsamling også ærer en yderligere fantastisk kunstner, der gav fantastiske bidrag til hendes felt, litteratur, Virginia Woolf, med Virginia Woolf Unique Edition Pen. Mont Blanc ikke blot gør flere af de fineste penne inde i verden, vælger den samtidig nogle af de fineste damer til at modellere deres penne efter!

Tags

Relaterede