Smartlog v3 » Online Mode » Mont blanc boheme Chamonix-dalen har været kendt
Opret egen blog | Næste blog »

Mont blanc boheme Chamonix-dalen har været kendt

29. Nov 2012 10:44, såfantastisk

Mont blanc, Det er virkelig husstand bjergbestigning og kan prale verdensklasse skiløb, hosting både VM styrtløb også som helt gratis ridning kloden mesterskaber.En masse alpine byer kendt for deres ski sæson er temmelig deserterede inde i sommersæsonen. Ikke desto mindre Chamonix er lige så travlt i sommerperioden med besøgende strømmer til tage inde i de majestætiske visninger.

Mont blanc kuglepenne, I sommeren Aiguille du Midi kabel bil går ideel tværs ind i Italien samt svævebane midten af
​​stationer er optaget med folk tager gavn på den storslåede natur. Gæsterne er tiltrukket af Chamonix i sommeren tid til vandreture, mountainbiking, paragliding eller at afslutte enhver mængde af de forskellige andre aktiviteter tilgængelige inde i Chamonix-dalen.

Mont blanc boheme,Chamonix-dalen har været kendt som dalen tusind hytter, men dette betyder, at du vil opdage et væld af muligheder, der passer til alle krav være det lave omkostninger og enkel indkvartering til boutique og luksus hoteller og hytter.

Mont blanc starwalker, Self catering ferie er populære inde i sommeren og også i stigende grad inde i vinter, og det er let at se, hvorfor bruger godt udvalg af butikker og supermarkeder samt sortiment af restauranter i Chamonix-dalen.

Mont blanc etoile,Besøgende opholder Chamonix-dalen også afdække det nemt at krydse de europæiske grænser. Chamonix nærhed mod Mont Blanc-tunnellen indebærer hver dag tur til Italien er nemt og Courmayeur er virkelig dækket på Mont Blanc Unlimited skipas i vinteren, som er ideel, hvis en enkelt side af Mont Blanc får en bedre pulver dump end den anden. Den schweiziske grænse er også tæt ved, og igen inde i ski sæsonen, er Verbier medtaget i Mont Blanc Unlimited skipas, hvilket betyder, at du kan stå på ski i 3 unikke lande under 1 skipas.
 

Tags

Relaterede