Smartlog v3 » Online Mode » Mindfulness formindsker angst og fortvivlelse i
Opret egen blog | Næste blog »

Mindfulness formindsker angst og fortvivlelse i

16. Aug 2012 03:32, såfantastisk

Cancer folkfolk, som modtager en diagnose af de fleste kræftformer oplever psykologiske og fysiske problemer.

Mbt sko , De har til at afgøre, hvilken slags terapi at forfølge og er nødt til at anerkende de farer forbundet med dem. Fysisk sundhed og fitness vil blive kompromitteret på grund af kræft sammen med de ledsagende behandling indstillinger som værdiforringelse kan have en indflydelse på mobilitet, fysiske udseende og psykologiske velbefindende. Personer, der gennemgår kræft løsninger, eller som kan have overlevet de fleste kræftformer har større risiko for negativ psykisk velbefindende resultater. Fortvivlelse og anxiousness er midt i de mest udbredte psykologiske konsekvenser blandt cancer survivors og patienter.

Mbt sko udsalg , Ikke at kende på lang sigt besidder og understreger om attakker kan oprette bekymring og få bekymrede. Beklager om tidligere alternativer og negative tanker forbundet ved hjælp af en tidligere livsstil kan føre til melankoli i disse mænd og kvinder. AlSelvom det er velkendt, at folk som Slaget ved de fleste kræftformer kan muligvis også være nødvendigt at stige ovenfor psykisk sundhed og fitness bekymrer, den mest effektive måde at opnå dette kan ikke desto mindre almindeligt drøftes.

Mbt sandaler ,Mindfulness-baseret terapier (MBT) har været vant til at håndtere en masse negative psykologiske vanskeligheder, nervøsitet og fortvivlelse.

Mbt , MBT kan til personer, der har at gøre med supplerende tegn eller symptomer herunder ache, være en nyttig ressource. Jacob Piet af Department of Psychology ved Århus College i Danmark kort tid siden gennemførte en analyser for at finde ud af, hvis MBT kunne være gavnlig på at nedbringe ikke blot de fysiske indikatorer i forbindelse med kræft, men derudover psykiske tegn og symptomer på fortvivlelse og panik. Til hans undersøge analyseres Piet viden fra 22 separate betænkninger, har vurderet den mentale og fysiske wellness over et, fire hundrede mennesker med kræft. Deltagerne blev evalueret for symptom alvoren og eftergivelse, som wEll som generel god kvalitet af eksistens.resultatet opdagede de deltagere, der opnåede MBT oplevet ikke består af trådnet reduktioner i depressiv og ivrig efter tegn end folk, der modtog normale behandling. Også anerkendt disse nøjagtig samme mennesker også meget mindre drøvtygningens og stress tilknyttet fortvivlelse og bekymring. Piet opdage en stor forskel blandt effekterne nået inden den randomized forvaltes videnskabelige undersøgelser (RCTs) samt nonrandomized forskning, men irregardless, dille indikeret at MBT var uden tvivl en levedygtig og magtfulde mulighed for at behandle hver enkelt fysisk og psykisk tegn på, at opstå fra de fleste kræftformer prognose og behandling. Piet tilføjet, "Sammenlignet med andre effektive sorter af psykologisk behandling, MBT kan eventuelt karakteriserer en mere typisk tilgang til arbejde med psykiske forstyrrelser ved undervisning deltagere relatere mere dygtigt til deres praktiske erfaringer."

Tags

Relaterede