Smartlog v3 » Online Mode » Min udfordring var at få ud af min comfort zone og klatre
Opret egen blog | Næste blog »

Min udfordring var at få ud af min comfort zone og klatre

23. Nov 2012 04:31, såfantastisk

Mont Blanc 2012 - da Ridge og langt? Min udfordring var at få ud af min comfort zone og klatre til toppen af Mont Blanc. Foran jeg gik jeg beroligede mig selv, at jeg havde har foretaget al min coaching, kitted mig ud med mange gear og vejledning bøger og afskrive vejledninger i form af en velrenommeret organisation I Chamonix til at tage os op på bjerget. Alt genklassificeringen sorteret, kit, fitness og nogen til at vise os vejen. Som du vil vide komponenten vi ikke kunne styre var klimaet, der var udestående unseasonal klima - selv om vi var I Chamonix de lagre fra bjergene havde jeg overskud på 6-8 meter ny udstationerede nationale eksperter.

Mont blanc boheme, Oddsene varians imod os. mænd alligevel gik vi op med vores guider på opdage tips om, hvordan du udfører inde i bjergene og til vise sig at være vænne sig til højden. Vi lærte så meget - hvordan man kan klatre og falde, bruge isøkser på klatre vægge af er og hvordan på gå ekstremt langsomt op enorme flader af dyb nysne, med hver enkel footstep vi gled en håndfuld tommer fordi pulveret kæmpet feller holde sammen.

Mont blanc kuglepenne, Jeg har generelt sagt, ved jeg ikke er comfy med højder, så når vi var nødt til at gå langs højderyggen fra Aiguille de Midi det hvide ud situationer passer mig temmelig effektivt.

Mont blanc etoile, Den allerførste banden vi forsøgte det de 60-70 km vind, fygende sne og hvid ud forhindrede mig i at se synspunkter på begge sider af din ryg.

Mont blanc starwalker, Hjælpelinjerne besluttet, at det var for farligt at fortsætte, så vi vendte tilbage.Mens dette muligvis ikke fremstå som skræmmende eller svarets svært, som oprindeligt forventet, kan jeg roligt sige på klatring svarets meget som nålespidsen på 3500m fra selve bunden, hvorefter hele vejen ned er da ganske lang vej.

Mont blanc danmark, På salgsordrehovedet forsøg på at krydse højderyggen vinden og sneen var kreditmaksimumbeløb i intensitet hund det hvide ud omstændighederne havde været alligevel i fuld kraft. Så jeg kan ærligt sige, jeg ikke fik på bestemme den fuldstændige effekt i 200 m fald til min. hensigtsmæssig eller 2000m slip til venstre for mig. Skam? svarets med al den nye sne, vind, uforudsigelige vejr og betydelig lavine prospektive blev det besluttet af vores guider på ændre udfordring. Vi ville nu bestige Aiguille du Tour på 24 timer begynder på parkeringspladsen nederst i stigning. 

Tags

Relaterede