Smartlog v3 » Online Mode » Masai barfodet teknologisk innovation
Opret egen blog | Næste blog »

Masai barfodet teknologisk innovation

23. Aug 2012 07:33, såfantastisk

Sko have et målMasai barfodet teknologisk innovation Sneakers (MBT) feature henstillinger. Sko, der omfatter retningslinjer kan lyde udfordrende, men MBTS er sneakers, som har en grund. Ifølge Masai, "MBT er bare ikke en sko, men en slags sport skoleundervisning maskiner." Skoen er arched til bunden, designet til at genoprette alle-naturlig problem for spadseretur og stående.

Mbt sko , I henhold til Masai, denne teknologisk innovation forhindrer wearers fra at lægge uforholdsmæssigt store bekymring på nogen komponent af foden. Ligesom alle andre distraktion værktøjer afhænger de gode resultater af dine sko knowhow af den måde, du bruger.

Mbt sko udsalg ,skal visse korrekt brug og brugen af Masai barfodet Engineering sneakers, de funktionen retninger.

Mbt sandaler , Vejledningen minde bæreren, der er ingen støddæmpning eller støtte. Det er virkelig ca.

Mbt , bæreren til walk effektivt. Arch er oprettet for at lette passende spadseretur, selvom bæreren vil behøver oprindeligt være opmærksomme på gait og mund ruller. Dette kan utvivlsomt bringe om foreløbige smerter og træthed tæerne, ben, og tilbage som dine arbejdsstillinger justerer. Det er derfor MBT beskriver sporting, deres fodtøj er, "like walking on sandet."det er ikke en dårlig ting. Det er blot forskellige. 

Tags

Relaterede