Smartlog v3 » Online Mode » Masai barfodet teknologier
Opret egen blog | Næste blog »

Masai barfodet teknologier

23. Aug 2012 07:33, såfantastisk

Sko have et formålMasai barfodet knowhow sko (MBT)'s funktion retninger. Sneakers, der kommer med retningslinjer kan lyder indviklet, men MBTS er fodtøj med en funktion. I henhold til Masai, "MBT er bare ikke en sko, men en slags sport aktiviteter skoleundervisning fiskeredskaber." Skoen er arched omkring bunden, gjort at genoprette det naturlige spørgsmål for walking og stående.

Mbt sko , Ifølge Masai, denne teknologi holder wearers fra markedsføring uforholdsmæssigt store spændinger på nogen del af foden.

Billige mbt sko , Ligesom alle andre jeu værktøjer, de gode resultater i dine sko teknologisk innovation er afhængig af den måde, du bruger.at være visse gode kjole i og brugen af éns Masai barfodet teknologisk innovation fodtøj, funktion de instruktioner.

Mbt sandaler , Retningslinjerne minde bæreren, der er ingen støddæmpning eller støtte. Det handler om bæreren til slentre effektivt.

Mbt , Arch er oprettet for at lette højre jogging, alligevel bæreren skulle oprindeligt være opmærksomme på gait og foden ruller. Dette vil utvivlsomt medføre første nød og træthed af til fødderne, benene, og tilbage igen som dine arbejdsstillinger justerer. Derfor MBT beskriver iklædt deres sko er, "like spadseretur på sandet."er det ikke en dårlig detalje. Det kan være lige særskilt. Princippet, er ifølge schweiziske Masai, altid at MBT sko genopretter ren omstændighederne for spadseretur og stående. Snarere af jogging over en flad kraterbund, ligesom vi gør hele dagen lang Masai barfodet Engineering "udfordringer foden." Teorien er baseret på schweiziske ingeniør Karl Muller observation, fodtøj og backaches ikke havde været vides at Masai tribesmen i Østafrika. Ifølge Masai teoretiseret Muller, at masser af mund og tilbage igen udfordringer var et resultat af atrofi af muskelmasse, der normalt udviklet ved at gå til ture på ujævnt terræn. 

Tags

Relaterede