Smartlog v3 » Online Mode » Maker af Mont Blanc penne - luksuriøse, skriverstarter i XXth
Opret egen blog | Næste blog »

Maker af Mont Blanc penne - luksuriøse, skriverstarter i XXth

12. Nov 2012 08:56, såfantastisk

Maker af Mont Blanc penne - luksuriøse, skriverstarter i XXth århundredet var tidspunktet hvornår Mont Blanc penne havde været bragt i produktion.

Mont blanc , Oprindeligt blev organisation fremstillingen skriftligt instrumenter omtalt som "Simplo", som åbenbart antyde enkelheden i forbrug. A.Eberstein blev 1 på de tre opfindsomme guys, som stod bag Simplo pen corporation. Ikke desto mindre var den indledende prøve at indtaste det konkurrenceprægede marked af fountain penne en fiasko.

Mont blanc meisterstück ,men det var en værdifuld ekspertise for Mont Blanc navn udviklere. Kreativitet, uventede indstillinger til trivielle problemer, aggressiv og underholdende PR - de er dele fra det rentable corporation navn og vare billede.

Mont blanc boheme ,Mont Blanc stammer fra Hamborg, og ofte er forblevet en europæiske pen business.

Mont blanc etoile , Når de tidligere ledere med markedsplads - Scheaffer, Parker, Waterman, - gradvis udgydt for den nye teknologisk avancerede antyder af oplysningspost (computere herske over verden i øjeblikket, der vil hævde at?), Mont Blanc synes at være eneste fountain pen fabrikanten, formået at tilpasse sig til den nye elektroniske æra og reservere sin andel af dit marked. Skrivning er ikke længere blot behov for et menneske. Mont Blanc hævder det for at blive bedst til at skrive! Ikke dårligt at få et slogan?Posh forbrugerne gerne mærket. Omkostninger definere den status, der er tillid til. Men baggrunden fuld af rygter, suspicions, gør PR-kampagner og symboler hver og hver af penne, Mont Blanc værd at betale et engangsbeløb af indtægter til at eje sådan et stykke kunst. Mont Blanc Limited Editions bekvemt cross $100.000 pause, og ældre udgaver fra tyske fabrikker er sough snart efter lidenskabelige samlere.det er præcise, at Mont Blancs ikke sædvanligvis til skrivning. Effektivt, ikke specifikt for writing udelukkende.

Mont blanc kuglepenne , Det er en teknik til at prale, at imponere, at nyde den monetære frihed. For dem, der personlig en Mont Blanc-pc-pennen, kan du give hummere på Topbedømte af Mont Blanc top.en i den populære fremme campaigNS gennemføres af Mont Blanc fandt sted i begyndelsen af XXI århundrede. 149 personer blev bedt om at skrive et par sætninger med hensyn til ord magt. Derfor 149? Fordi det er en serie af mest velstående pens udgaver nogensinde Mont Blanc. UNICEF fælles organisation i denne aktivitet. Kun om alle deltagerne fik en $4810 "tak" for hans ord (godt, du ikke forventer ord skrevet med Mont Blanc skal være billig). Kan du gætte bare hvor meget virksomheden oparbejdet på grund af denne kampagne? I 2005 voksede salget af 40% dækker alle udgifter og bringe i belastninger af fortjeneste. Mont Blanc PR afdeling beskæftiger helt sikkert ganske opfindsomme mennesker.dog premium-klasse brevpapir ikke er kernen i løbende forretninger. Mont Blanc gik langt væk fra fountain penne og nu producerer tilbehør til cykler, biler, skibe. Lædervarer og solbriller. Parfume. Som du måske kunne gætte, hvide hver eneste lille ting, der er forsynet med Mont Blanc star logo gebyrer arm og ben. Men det er what luksus handler om, er ikke det?Mont Blanc pen corporation er absolut den eneste fountain pen-maker, der krydsede århundrede borderline ved hovedsageligt at hæve business bind.

Tags

Relaterede