Smartlog v3 » Online Mode » Køb canada goose jakke online
Opret egen blog | Næste blog »

Køb canada goose jakke online

29. Nov 2012 10:44, såfantastisk

Canada goose, De sidste par uger af vinteren normalt se ganske vist sandsynligvis de fleste gæs i store flokke, der passerer nord brug Lengthy øen som et resten Afslut.

Canada goose udsalg, De kommer med masser af tusindvis af fugle, der enten vinter her eller der lever året rundt i regionen New York metro.

Køb canada goose jakke online,i sidste uge modtog vi talrige råb om hjælp.

Canada goose jakke billig, Der kom to kald inde en time af hinanden fra desperate husholdninger. Over hundrede gæs havde skruet op ud af det blå pr. uge lige før for at udmugning deres egenskaber. 1 dit opkald ikke havde bemærket en gås på hendes ejendom i sytten år. Vi har også modtaget opkald fra én yderligere to Lengthy ø-baserede organisationer ønsker presserende indstillinger til deres gæs komplikationer. Tilbud blev indgået inde i flere timer, hvilket resulterede i to meget mere nye købere for gæs OFF!på tværs af øen folk rapporterer en masse flere gæs than sædvanlige - mange flere flokke, større flokke.

Canada goose parka expedition, GÆS OFF! fortsætter med at kæmpe en mærkbar vandrende flok af nogle 300 gæs i Mill halsen omkring north shore af Extended Island. Disse fugle kommer fra nordlige Quebec. De investerer hver vinter i og om Lattingtown, Mill hals Bay, Oyster Bay og centret øen.Collared gæshvordan kan vi vide nøjagtigt, hvor de er fra? Grundlæggende - for de sidste seks år vi har vidne til en række denne flok iført fersken farvede hals halsbånd med store hvide tal på dem. Vi nedfælde tal og ringe dem op til en bestemt telefonlinje for departementet os fisk & dyreliv tjenester, der beskæftiger sig med migrerende fugletællinger. En håndfuld af uger senere, vi modtager et certifikat, der fortæller os, hvor gæs havde været stribede. Certifikatet giver fugle sex, deres alder og navnet på den ansvarlige for den striber wildlife biolog.
ske grænser. 

Tags

Relaterede