Smartlog v3 » Online Mode » Dre "Monster Beats" hovedtelefoner
Opret egen blog | Næste blog »

Dre "Monster Beats" hovedtelefoner

20. Jun 2012 08:22, såfantastisk

Du ikke almindeligt påtage sig af favor på omfattet af hovedtelefoner, men Dr.Beats solo hd , Dre "Monster Beats" hovedtelefoner gør du tror 2 gange. Men enhver person vil gøre noget, som synes at være fremragende, højre? Hvordan udfører de?The Dr.

Beats studio by dr dre , Dre Monster Beats hovedtelefoner Low-down...Monster Beats udseende-ikke gøre typisk hovedtelefoner Konverter hoveder, men glossy layoutet af dine MB gør. Skinnende sort hoved bandet kører problemfrit i din stykker, øre, som tilfældigvis er indlagt med et rødt "b". Et metallisk hjælp band er indlagt i hele hårbånd, ringe tyndt på tværs af øre stykker plus består af en dyb rød accenting.

Monster beats by dre ,hvad om lyden?The Monster Beats er foretaget gennem Monster kabel-organisationen, derfor navnet er pålidelige. Hovedtelefonerne har fået en annullering attribut at masser af enkeltpersoner tilbyder fremragende udtalelser om på web-steder, som omfatter Amazon støj. Dr. Dre hovedtelefoner har fået en dyb samler minimal konklusion bas og stærk medio og large markering øverste lydkvalitet i tilføjelse.

Beats solo hd red , Mange mennesker bemærkning med hensyn til den virkelighed, som disse hovedtelefoner er normalt skrevet omkring reelle høj mængde og selv nu pumpe ud skarp lyd.øre cup struktur bliver rapporteres etuiet og enkle at lytte til ny musik for længere perioder med ud ømhed.en yderligere attribut på Monster Beats ville være den korrekte øretelefon er ofte trykkede til udvendige og det mutes lyden. Der er ikke nogen grave i lommen til tryk på mute eller pause, blot en hurtig hanen.tilbehør til at Monster Beats-der er virkelig en række tilføjelser til at gå sammen med Dr. Dre hovedtelefoner. Disse alle kan findes i slick sort og rød emballage og stil at komplimentere hovedtelefonerne. Meget gerne flere adaptere til airplanes, i hjem-lyd, og også et kabel ved hjælp af en indbygget mikrofon til stereo mobiltelefoner, iphone.

Tags

Relaterede