Smartlog v3 » Online Mode » Der er megen brummer omkring HP misundelse 17-1011
Opret egen blog | Næste blog »

Der er megen brummer omkring HP misundelse 17-1011

20. Jun 2012 08:24, såfantastisk

NR plus en stor folk tilbyder deres tanker om denne uønskede boy.Beats by dre solo hd , Lever det virkelig omkring brummer? Ville være den fulde slår lyd punkt faktisk værd green-eyed monsteret bygning appel visuelle i gang julen? Ikke Dr. Dre private en HP misundelse eller er altid lige for øjeblikket?uanset dine forespørgsler er, vi har svarene.

Beats solo ,alle bærbare computer pc'er skal tages ved hjælp af et Gran af salt, begyndelsen. Du skal på ingen måde opnå i hoopla sammen med HP misundelse, i næsten enhver inkarnation, er ikke nogen forskellige.

Beats , Men hvad ville du gøre, når bærbare pc'er lever så meget som hype? Under sagen i misundelse 17-1011NR, som er sikkert nogle ting at se på.Begin med processoren. HP misundelse 17 inkorporerer en one.60GHz Intel Core i7-720QM processor, der omfatter Turbocompresseur effektivisere teknologier at give dig med en ekstra kant til jack det op alle teknik til two.80GHz.

Beats studio by dr dre , Strapping processor velocity ledsager en 640 GB dual HDD udfordrende push sammensat af 320 GB SATA og 320 GB konventionelle plads. Det er afskærmet med HPS foretrukne ProtectSmart virkelig hårdt rejse sikkerhed redskaber.der er helt sikkert også de 8 GB DDR3 RAM til at tænke. Det er meget hukommelse, må du indrømme. De fleste bærbare computer computere vises selv ikke nær skænderier med slags redskaber, til at hjælpe du tælle ved selv blandt de mange lucky typer i tilfælde af at du bestemme på Financial en misundelse 17-1011NR.så der er helt sikkert slår lyd, det virkelig banebrydende audio enhancement gear, der kan omdanne hvordan du opmærksomme på lyd. Det er ikke kun en Dr. Dre plug til at hjælpe dig med at give en midterplan bærbar lyd program nogle et løft; Dette er faktisk den faktiske bargain. Beats lyd skal blive hørt at være troede, så klar til at fratage maling væk fra dine partitioner ved hjælp af denne type 1. Det er virkelig det syge.

Tags

Relaterede