Smartlog v3 » Online Mode » Den helt nye HTC erfaring
Opret egen blog | Næste blog »

Den helt nye HTC erfaring

22. May 2012 10:52, såfantastisk

 XE giver nogle gode funktioner med henvisning til musik afspilletmobiltelefon hele verden har for nylig bemærket flere mobiltelefoner lanceret, rettet mod mere "niche" markedssegmenter sammenlignet med smag mobiltelefon modeller. Eksempelvis Samsung hele verden Xcover, som kan være rettet mod personer, der har brug for en robust, silkemat mobiltelefon, såvel som den nye htc Salsa, som er frekvens i sociale medier fans.

Beats studio ,i øjeblikket, at alle nye htc giver udgivet indtryk af XE. Det anses en opgraderet variation med vellidt HTC følelsen, bil maker's nyeste primære mobiltelefon. Det tager sigte på lyd tilhængere, ved hjælp af et antal cool kapaciteter delafgørelser imødekomme til denne demografiske.så virkelig gør særligt den alle nye htc erfaring XE forsyninger til sin forbrugerne vedrørende sange funktioner? På denne side lad mig producere en sammenfatning af grunden til, hvorfor dette kan være en fremragende mobil for dem, der gerne detailhandleren samt være en guitrist på hans or hendes telefon...er bedre end blot ved Dr.

Beats by dre solo hd danmark , DreHip-hop mogul læge. Dre funktioner afslørede sin helt egen særskilte præmie lyd system og også øretelefoner, inden den branding "slår lyd".

Beats , Splinterny htc for nylig sat i $300 tusind inde i business til at se på enhver 51% taler om. Den i alle nye htc Sensation XE omfatter fractional laser behandlinger, forbifarten på netop hvad er utvivlsomt øverste kvaliteten af lyden af Smart-telefonen hidtil, så vi bør forvente at finde ud af dette navnlig i mange og mere splinternye alle nye htc secretes.

Beats solo , Den særlige mobile omfatter overlegen interne højttalere, og også en liste over er bedre end braded øretelefoner.batterisærlige den nye htc ubehag XE desuden konstateret et antal andre opdateringer, som forbedrer det er faktisk legitimationsoplysninger ligesom en melodier system. De vigtigste spørgsmål med hensyn til dette kan sandsynligvis være batteri livscyklus. Det er blevet noget overlegen skal kunne passe af i en længere periode tilknyttet melodier afspille. Dette er et af de førende problemer mange enkeltpersoner har sammen med mobiltelefoner, sammen med HTC giver sagkyndigt genkendes denne bestemte og forudsat et svar.opbevaringendvidere, den faktiske den nye htc erfaring XE tilbyder meget mere indre lagerområde sammenlignet med autentiske den nye htc Sensation. Sammen med fire gigabyte tilgængelige (samt øget Random access memory), folk kan detailhandleren langt flere sange skærme inden deres telefon, som der er også valget af beskæftiger den særlige microSD slot med hensyn til at øge din lagerområde (op til 32 gb). Derfor kunne blive afholdt en fuld melodier sortiment i enheden.som du har set, denne version fortsætter med at blive udvidet til at tilbyde fantastiske sange play, ikke desto mindre fremskridt inden for battericelleteknologi ikke stoppe der. Standard samlede ydeevne specifikt blevet forbedret på grund af en single.5 Ghz dual-core processor (så det er de bedste smart telefon tilgængelig i dag med hensyn til kontrol power). hvilket betyder, at mere effektive multitaske kan udføres; som eksempel deltager i melodier samtidig gør yderligere opgaver såsom surfing omkring world wide web samt komponere ordet.også, særlig design har været en smule acceptabelt for at sætte denne slags mobiltelefon foruden den standard ubehag. De har crimson lys omkring kapacitiv Android magiske vigtigt snarere end den normale hvide, sammen med crimson disposition på højttalere og slår lyd branding omkring bagsiden formlen.Hvis du elsker at afprøve sange på din egen telefon, plus der er uden tvivl hvordan i den nye htc Sensation XE er det ideelle valg. Standarden for alle nye htc følelse er en meget bemærkelsesværdig enhed, men med dine opdateringer tilbydes udtalelse XE, HTC har tendens til at være helt sikkert på en victor.

Tags

Relaterede