Smartlog v3 » Online Mode » De vigtigste produkter du skal bruge til at starte Making Audio
Opret egen blog | Næste blog »

De vigtigste produkter du skal bruge til at starte Making Audio

20. Jun 2012 08:22, såfantastisk

Tunes generation er normalt en dyr interesse i eller ligefrem virksomhed.Beats studio , Hver en bid af kit kan koste 1000vis af dollars.

Beats studio by dr dre , Men ikke mange mænd og kvinder har penge nok til den slags penge, når de påbegynder deres ejendom faciliteter. Derfor udviklede Min partner og jeg et sæt af absolut de vigtigste værktøjer, du kan få brug for, så du kan begynde at generere digitale melodier.

Beats by dre solo hd danmark , Denne specifikke tjekliste vil ikke forsyne dig med beføjelse til at indgive udvendige lydspor ressourcer ligesom ord, men det giver dig mulighed for at generere fuldgyldig MIDI sceneshows med software synths og også resultater, der er ideel til elektrisk musik, alle spiltitler, og et par video opgaver.? Den ret off the bat i din strategi er en bærbar eller computer. Du vil være i stand til at producere musik med ud dem, men under hensyntagen til at der er en billig, en computer-baseret platform giver dig væsentlige mest bang for din sorteper. Derudover, har du sandsynligvis allerede ejer din personlige computer i stand til at jogge det program, du vil kræve. Det er vigtigt i en meget computer ansat for musikoprettelse vil være niveauet af RAM er det, sammen med en enkelt GB være stor, 2 GB efter dine regler, sammen med flere GB bliver fantastisk.? Næste faktor, du har brug for din platform er ofte en respektabel par øretelefoner.

Beats by dre solo , Ikke desto mindre, ikke købe almindelige forbruger-niveau headsets. Du skal bruge et par udformet specielt til musik produktion, i betragtning af, at de forbruger-niveau øretelefoner typisk stige udvalgte frekvenser for at kunne "forbedre" lyd. Det er ikke, hvad du leder efter. Du ønsker at have et meget krystalklart billede af din lyd panorama. Jeg anbefaler at få Sennheiser 280 Ekspertanmeldelser hovedtelefoner. De er fantastisk kvalitet og kan koste dig under 100 dollars.? Et andet punkt, du behøver, er en MIDI kontrolleret vedrørende styring af softwareprogrammet produkter. MIDI-fjernbetjeninger kan findes i en række målinger sammen med forskellige knapper, men i det væsentlige dem alle udfører identiske. I tilfælde af dig individuel enhver computer tastatur allerede, kontrollere, om det har en Hardware slot. Hvis det virkelig gør, chancerne er du er i stand til at bruge det din nuværende MIDI kontrol. Eller andet, kan du få en god MIDI controller til under $ 150, den faktiske M-Audio O2 1949 som en glimrende illustration af 1.? Endelig kan du bruge en en elektronisk lyd Work station. Ved hjælp af denne type redskaber, vil jeg foreslå at få Propellerhead Programmer Formål Nogle. Det er en omfattende MIDI-baserede melodier skabelse studie, der indeholder en stor del af ansøgningen synthesizere, samplere, effekter, plus en MIDI-sequencer. Rækken af
​​projekter, du er i stand til at producere udnytte Årsag som blot levering af vises, er forbløffende.Du skal være i stand til at få dette særlige udstyr for mindre end $ 500, at tænke på en person allerede meget eje en pc meget effektiv tilstrækkelig til at betjene programmet halvvejs anstændigt. Selvom du har få, hvad de skal arbejde med, mængden af ​​opgaver vil du være i stand til at producere er uendelige. Ved at bruge din kreative fantasi og også fleksibiliteten i MIDI-baseret platform, vil du være i stand til at producere fantastiske stier.For at oprette fremragende lyd, skal du studere de kosmetiske fundamentet først. Jeg er i stand til at hjælpe dig med hvor.Modtag gratis bog "Beginner hjælpen guide lydproduktion med Property Studio", som vil lære dig alle de simple begreber, du har brug for startet.

Tags

Relaterede