Smartlog v3 » Online Mode » Chamonix-dalen også finde det nemt at krydse de europæiske grænser
Opret egen blog | Næste blog »

Chamonix-dalen også finde det nemt at krydse de europæiske grænser

29. Nov 2012 10:44, såfantastisk

Discover Chamonix, Mont-BlancChamonix sammen med den storslåede kulisse af Mont Blanc er virkelig en blomstrende og smuk alpine by.

Mont blanc boheme, Det er virkelig residens for bjergbestigning og kan prale kloden klasse skiløb, hosting hver world cup styrtløb også som uden omkostninger ridning kloden mesterskaber.En hel del alpine byer kendt for deres ski sæson er ganske øde inde i sommersæsonen.

Mont blanc, Alligevel Chamonix er lige så travlt i sommerperioden med besøgende strømmer til tage inde i de majestætiske visninger.

Mont blanc starwalker, I sommeren Aiguille du Midi svævebane går korrekt på tværs ind i Italien samt kabel køretøj midten stationer har travlt med mennesker i dag tager fordel med det spektakulære landskab. Besøgende er tiltrukket af Chamonix i sommersæsonen for vandreture, mountainbiking, paragliding eller at afslutte enhver række af de ganske få andre aktiviteter let tilgængelige i Chamonix-dalen.Chamonix-dalen er blevet kåret dalen tusind hytter men det betyder, at der faktisk er en overflod af valg der passer til alle behov være det lave omkostninger og enkel indkvartering til boutique og luksus hoteller og hytter.

Mont blanc kuglepenne, Self catering ferie er vellidt i sommeren og også i stigende grad om vinteren, og det er let at se hvorfor med alle de store udvalg af butikker og supermarkeder sammen med sortiment af restauranter inde i Chamonix-dalen.

Montblanc kuglepen,Gæster, der bor på Chamonix-dalen også finde det nemt at krydse de europæiske grænser. Chamonix nærhed mod Mont Blanc-tunnellen angiver hver dag tur til Italien er nemt og Courmayeur er faktisk dækket på Mont Blanc Unlimited skipas om vinteren, som kan være perfekt, hvis 1 side af Mont Blanc får en overlegen pulver dump end den anden. Den schweiziske grænse kan også være tæt ved og igen inde i ski sæsonen, er Verbier medtaget i Mont Blanc Unlimited skipas, hvilket betyder, at du blot kan stå på ski i 3 forskellige lande under ét liftkort.
 

Tags

Relaterede