Smartlog v3 » Online Mode » Brev til apotek om MBT
Opret egen blog | Næste blog »

Brev til apotek om MBT

16. Aug 2012 03:33, såfantastisk

Sneakersundskyld til ikke producerer en artikel foregående uge, men jeg havde været på tur med mine venner og familie (som jeg undskylde til? Jeg har ikke nogen fælles seere). Så her er en kort fremlægge for at hjælpe med at gøre til ikke besidder en person meget i sidste uge, og jeg vil se på at skrive op lidt noget andet før stoppet i ugen.det er virkelig, virkelig lige hurtig opfølgning omkring Send om Massailøven barfodet knowhow fodtøj. Jeg nævnte indvendige begyndelse at forelægge at det havde været i et apotek, hvor ved jeg oprindeligt bemærket disse mennesker sneakers.

Mbt sko , For at få korrekte, var apotek høst Drug & gave.

Billige mbt sko , Jeg havde allerede tænkt mig at kontakte dem om skoene tidligere besøger deres websted, men når jeg virkelig besøger webstedet denne sidste mandag, jeg så blot hvordan fremtrædende de vise MBT sko. Så jeg sad mig ret ned og skrev dem en e-mail, kopieres nedenfor.

Mbt sandaler ,jeg for nylig besøgte butikken og fundet MBT sko du havde på display.

Mbt , De piqued min interesse, så jeg gjorde en smule forskning om dem. Jeg indrømmer, jeg er hverken en læge eller en videnskabsmand, men fra de oplysninger, jeg kunne finde, jeg har nogle bekymringer vedrørende disse sko. Jeg går ud fra, at din primære bekymring som læger, er de godt værende af dine patienter, så jeg tænkte du kunne være interesseret i hvad jeg fandt.jeg har en detaljerede beskrivelser af hvad jeg fandt på mit personlige websted på:her er de vigtigste punkter:MBT sko show løfte, men undersøgelserne til dato kun har foreløbig - mere overholde op undersøgelser er nødvendige for at bekræfte deres effektivitet.Ikke har der været nok kliniske undersøgelser gjort med disse sneakers til at identificere eventuelle negative bivirkninger.Anekdotiske beviser tyder på, at der er alvorlige bivirkninger muligt fra lange sigt brugen af disse sneakers.En undersøgelse, som undersøgte lindre knæet smerte i patienter med knæ slidgigt ikke fandt en stor forskel mellem MBT fodtøj og "konventionelle" ny Balance sneakomhandlet.i lyset af de anekdotiske beviser tyder negative bivirkninger, manglen kliniske undersøgelser tage fat på spørgsmålet, og i betragtning af at mindst én undersøgelse fandt betydeligt mindre dyre sko udføre næsten de samme resultater, vil jeg foreslå, at være meget forsigtige med at anbefale disse sneakers til dine kunder, og muligvis endda anbefale, at de kun bruge fodtøj under ledelse af en læge eller fysisk behandler (som blev foreslået af én behandler citeret i en af dine artikler jeg fundet). Måske du rådgive allerede dine kunder på en sådan måde eller gøre har nogle advarselslamper bogført som jeg gik glip af, i hvilket tilfælde denne e-mail er fuldstændigt overflødige. Eller måske du kender til nogle undersøgelser, som behandler bivirkninger, i hvilket tilfælde ville jeg være taknemmelig, hvis du kunne videregive dem til mig, så jeg kunne opdatere artiklen på mit websted.oprigtigt,Jeff Lewishvis jeg høre noget tilbage fra apotek, jeg vil bogføre den på denne blog. Men at se hvordan det er været et par dage allerede uden endnu en bekræftelse af modtagelsen, jeg ikke holder my breath. Jeg vil måske se på Sneglepost, hvis jeg ikke hører tilbage fra dem inden for et par uger.

Tags

Relaterede