Smartlog v3 » Online Mode » Billige er bedre end blot ved Dre øretelefoner
Opret egen blog | Næste blog »

Billige er bedre end blot ved Dre øretelefoner

30. May 2012 03:16, såfantastisk

Hvis du er i sange inde i en kritisk midler, så du helt sikkert vil få øverste kvaliteten af lyd, som du kan. Derudover ønsker du at kunne opmærksomme på melodier på farten og Søg fremragende mens du gør det, korrekt? Hvis dette lyder en person, skal du vide lidt mere om medicinsk professionelle Dre øretelefoner. På denne side tage for os alle et kig på deres egne funktioner og lad du genkende hvor billig beats blot ved dre headset er fundet.Monster funktioner var i stand til at indarbejde mode ved hjælp af ydeevne inde i lægen Dre vifte af øretelefoner. Normalt virksomheder mister en enkelt for yderligere, dog ikke ret her.

Beats by dre solo , Desuden er de store, selvom den lydkvalitet er alt for godt.

Beats ,Seems er godt velafbalanceret i main, ved hjælp af en komfortabel middelmådige samt sangens largemouth bas.

Beats by dre , Med mange striper store øretelefoner din lyd kunne blive "mudrede" samt uklar, alligevel ther er ikke sandheden med alle de er bedre end ved blot læge Dre. De faktiske genrer, der virkelig gavner er generelt electric, hårde sten og midten af hastighed hip-hop trods, at yderligere typer også kan være fremragende generelt.

Beats solo headphones , Uanset om du ske i at kunne etableret sange eller måske Heavy metal og rock dine lydkvalitet er fantastisk i minimale mængder og utroligt arbejde med større mængder. Du vil værdsætte alle typer lyd med dine hovedtelefoner.din er bedre end øretelefoner er gode for apple ipods, iPhones og også lightweight audio afspillere. De kan levere samlet synes at du er formodes at være læsning. Opholder sig powered øretelefoner du også finde større størrelse. Din øregangen kopper er meget polstret, tilbyder, hvis du er en af bekvemmelighed vedrørende extented lytter. Korrekte øre glasset omfatter en seglet kraftoverførsel "b" Logodesign, mens de resterende øre pot egenskaber toner lukning ændre tavshed knap.derfor Hvad er inden for feltet? Pænt udover Beats gennem læge. Dre øretelefoner, Monster inkorporerer en række tilføjelser i fashionable rød præsentationen. Der er to, tyk tre eller more.5mm sunde kabler--en rødlig med hensyn til regelmæssige Ipods og noget mørke, som har en indbygget mikrofon til brug sammen med din melodier telefoner (iPhone, smartphone's og mange andre) hvert enkelt med hensyn til nogle langvarige mund. Desuden hente du en dual-ben flyet adapter og en fjerdedel tommers adapter til brug sammen med dit hjem lyd program. Desuden er en ny hard-shell rejse sag ved hjælp af en karabiner fæstnes, inkluderet. Den særlige Surpasses er tilgængelige som har et vask håndklæde at sikre de leder positivt.The Dr. Dre område vil komme i flere forskellige udformninger, nuancer og priser. Du kan også hente i-øret opløbet i tilfælde af, at det er din beslutning.

Tags

Relaterede