Smartlog v3 » Online Mode » Beats by dre solo hd
Opret egen blog | Næste blog »

Beats by dre solo hd

20. Jun 2012 08:25, såfantastisk

HTC har én ting til musik kornandelen, som de ikke kan modstå. Et partnerskab med Dr. Dres slår lyd fødte HTC Sensation XE, den 1st mobile mobiltelefon med slår lyd.

Beats by dre solo hd , Følelse XE forventes at få iværksat på grund af September afslutning i Europa og Asien.

Beats , Sensation forventes for at få en lyd monster ikke desto mindre er det også lastrum nogle af attributterne for sin forgænger, HTC Sensation. Denne Android smartphone er forudset for at imponere med sin øverste kvalitet attributter.HTC følelse XE kan være en virkelig synet, med dens sorte og robust kabinet.

Beats by dre solo hd red , XE er udviklet i rød og sort, i kontrast i sølv og hvidt strejf af HTC følelse. Du kan se mærkning af Beats inden bag på telefonen.

Beats solo hd , Være forventer blinker rød om den enhed, som omfatter knapperne touch-følsomme.The Beats Audio engineering under XE er, hvad hjælper med at gøre de seneste HTC mobiltelefon særpræg. De indbyggede slår lyd teknologier giver forbrugeren kommer med en customized lyd profil. Vises i XE betydeligt skarpere og endnu mere udtalt på grund af at de i-øret hovedtelefoner er udsmykket med glossy rød accenter. Du vil kunne meget nemt ændre lydindstillinger helst du tilslutter Beats i-øret hovedtelefoner. Du kan både tillader eller deaktivere ændringerne. Men når du får dine hænder på følelse XE, du vil virkelig gerne deltager i med bas, mids og tripler. Dette kan fremkalde sheer delight fra din nye musik elsker. IT selv nu ikke kontrolleret hvis HTC følelse XE vil rumme andre øretelefoner, men dette er ikke en stor en alarmerende situation som Beats øretelefoner er involveret fra den etablerede på Hent. Lytter til ny musik og visning af videoer bliver en hel del bedre sammen med slår lyd knowhow. Øretelefoner kan bruges som en håndfri hovedtelefon, når du bruger telefon-opkald.HTC Sensation XE er afgjort hurtigere forhold til oprindelige følelse, som har en one.2GHz dual-core-processor.Den XE opererer på en one.four GHz processor, der er ansvarlig for dets mere hurtigt hastighed. Kritikere håber at apps og processer i Sensation XE vil åbne minus den mellemliggende tid.Sensation XE ikke skuffe med opbevaring muligheden eventuelt. Samlede oplagring tilføjer op til 4 GB, der har en 768 MB RAM. Plads ikke er sikkert, vil dæmpe effektiviteten af denne mobile mobiltelefon. Der er også samtaler, der vil være en slot til microSD card (både 8 GB eller 16 GB) til at audio.HTC også fremstillet håndsættet virkelig forbrugeren behageligt for shutterbugs. Kameraet er stand til at erobre 8-megapixel billeder og 1080 p video oplysninger. En VGA digicam tilberedes anytime i indgangen til videoklip opkald. Dual LED flash digitalkamera vil give tilstrækkelig blide i darkish indstillinger. Mobiltelefonen kan være sociale netværk-venlige. Der er faktisk Facebook og kvidre apps, sætte til HTC Perception, foruden de gode ven Stream. HTC er, hvilket gør det nemt at dele billeder og film ved hjælp af Facebook, kvidre, Flickr and YouTube.

Tags

Relaterede