Smartlog v3 » Online Mode » Afdække Chamonix, Mont-Blanc
Opret egen blog | Næste blog »

Afdække Chamonix, Mont-Blanc

7. Nov 2012 03:31, såfantastisk

Mont blanc ,Besøgende opholder Chamonix-dalen også opnå det nemt at krydse de europæiske grænser.Chamonix med storslået kulisse af Mont Blanc er en blomstrende og attraktivt alpine by. Det er faktisk husstand bjergbestigning og kan prale kloden klasse skiløb, hosting hver world cup styrtløb samt uden omkostninger ridning verdensmesterskaber.Talrige alpine byer kendt for deres ski sæson er ganske øde inde i sommer. Når det er sagt, Chamonix er lige så optaget inde om sommeren med gæster strømmer til tage i de majestætiske visninger.

Mont blanc kuglepenne , I sommeren Aiguille du Midi kabel bil eller lastbil går korrekt på tværs til Italien sammen med svævebane eller lastbil midt stationer har travlt med mennesker i dag tager fordel med det spektakulære landskab.

Mont blanc meisterstück , Besøgende er tiltrukket af Chamonix i sommeren tid til vandreture, mountainbiking, paragliding eller at afslutte enhver række af de en hel del andre aktiviteter, der tilbydes i Chamonix-dalen.Chamonix-dalen har været kendt som dalen tusind hytter, men dette betyder, at du kan finde masser af alternativer, der passer til alle specifikationer være det lave omkostninger og ukompliceret indkvartering til boutique og luksus hoteller og hytter. Self catering ferie er vellidt i sommersæsonen samt i stigende grad inde i vinter, og det er nemt at se, hvorfor bruger fantastisk udvalg af butikker og supermarkeder plus udvalg af restauranter inde i Chamonix-dalen.


Mont blanc starwalker , Chamonix nærhed til Mont Blanc-tunnellen antyder hver dag tur til Italien er nemt og Courmayeur er faktisk dækket på Mont Blanc Unlimited skipas inde om vinteren, som er ideel, hvis den ene side af Mont Blanc får en forbedret pulver dump end den anden.

Montblanc kuglepen , Den schweiziske grænse er også tæt ved, og en gang mere i sæsonen ski, er Verbier medtaget i Mont Blanc Unlimited skipas, hvilket betyder, at du kan stå på ski i tre forskellige lande beneath 1 skipas.Chamonix er et året rundt by og har infrastrukturen til at matche, så der er helt sikkert et sportscenter med en swimmingpool og skøjtebane, der er en biograf, et museum og masser af restauranter fra hurtigt fødevarer til Michelin medvirkede restauranter.Geneva (90 kilometer) er den mest problemfri og tilgængelig lufthavn for turister, der rejser til Chamonix.Skulle du sætte pris på sightseeing så Annecy er en historisk fransk by værd en go til og er på nuværende tidspunkt Frankrigs bud for 2018 Vinter-OL.Kort sagt, uanset hvor du vil rejse og for uanset hvad du har brug for fra en ferie Chamonix vil levere.

Tags

Relaterede